+36 30/950-4149 info@viktoria-r.hu

kazan_toltotoll_nyito

2005-ben a Kazani Kreml volt a helyszíne az 1000 éves város központi ünnepségeinek. Ekkorra épült fel a város muzulmán temploma, a Kul-Sarif mecset, melyet egy tatár nemzeti hősről neveztek el.
Négy minaretjének magassága egyenként 57 m. A tatár történelem folytonosságát is jelképező új létesítmény átadására 2005 júniusában került sor.
A neves ünnepre készítette el Montegrapa a Kazan Limitált Kiadású tollát.

Azokra, akik ismerik a Kazan 2005-ös kiadását minden bizonnyal nagy benyomást kelt Montegrappa Kazan 2011 Limitált Kiadású töltőtolla.
A töltőtoll zöld gyöngygyanta testét (ez a város hivatalos színe) ezüsttel borították, melyre a város másik nevezetességének, a híres Soyembika-torony sziluettjét, a toll ezüst kupakjára pedig a mecset belső díszítésére jellemző csipkés mintát vésték. A toll kupakjának formája és színe a kupolát és a minaretek színét reprezentálja.
A töltőtoll 18K arany hegyén a város címere, a kakas látható.

Limitált kiadás, összesen 300 töltőtoll készült.

Csomagolása barna fadoboz, mely egy ezüst kupakos tintás üveget is tartalmaz.

A sorozat másik gyönyörű darabjai a Cosmopolitan Moscow és a Cosmopolitan Russia limitált kiadású tollak.

Montegrappa Kazan 2011 töltőtoll ára 1.040.000 Ft.
Jöjjön el üzletünkbe és győződjön meg ezen termékünk szépségéről személyesen is! Bővebb információért hívjon minket a +36 30/950-4149 telefonszámon vagy vegye fel velünk a kapcsolatot űrlapunk segítségével →

Képek a Montegrappa Kazan 2011 töltőtollról

A Kazani Kreml építészeti együttese egymástól eltérő kultúrák találkozásából született. Kialakulásában az orosz és a tatár hagyományoknak egyaránt fontos szerepe volt és jelenleg is a különböző kultúrák – orosz és tatár, ortodox és muzulmán egyházi hagyomány – együttélése jellemzi. A múzeummá nyilvánított, védett történelmi épületegyüttest 2000-ben felvették az UNESCO Világörökség listájára.

A pazar építmények közül kiemelkedik a Kul-Sarif mecset.