+36 30/950-4149 info@viktoria-r.hu

montegrappa_frank_sinatraMontegrappa „Icon” íróeszköz sorozata, olyan hírességeknek állít emléket, akiket tevékenységük és teljesítményük emelt ilyen magasságokba.

Muhammad Ali és  Bruce Lee tollak után, a harmadik sorozatban Montegrappa egy olyan személy előtt tiszteleg, aki bármely  a „ 20. század legbefolyásosabb személyei” listán előkelő helyen szerepelne. Egy előadó, aki miatt az „énekes” szó új értelmet nyert, az első, akiért őrjöngtek, sikoltoztak és ájuldoztak a rajongók.

2011-ben  Montegrappa tisztelettel adózik a halhatatlan Frank Sinatra emléke előtt. Montegrappa  „Icon”sorozat Frank Sinatra kollekciója a kupaktól a hegyvégéig telítve van eme figyelemreméltó személy ismertetőjegyeivel.
A tollvégét egy violinkulcs díszíti, a tolltestét és a kupakját egy hajszálcsíkos zakó anyagára emlékeztető mintával fedték. A kupak tetejére Sinatra jellegzetes kalapjának szimbóluma van gravírozva. A töltőtoll kék részletei Frank kék szemét hivatottak képviselni, míg a rollerball narancssárga részei a híres idézetre utalnak, miszerint „a narancssárga a legboldogabb szín”. A csíptető egy klasszikus mikrofon alakjára lett formálva. S végül, de nem utolsó sorban, a mikrofont díszítő zafír kő Sinatra régi és legkedvesebb becenevére utal: az „Öreg Kékszemű”-re.

Montegrappa Frank Sinatra tollai limitált kiadásban elérhetőek. Összesen 1915 töltőtoll és 1915 rollerball készült (gyöngygyanta ezüst ötvözetben) mely az énekes születési évét reprezentálja. A további 12 töltőtoll és 12 rollerball (gyöngygyanta 18K arany ötvözetben) pedig Sinatra pontos születési dátumát – december 12 – 12/12 – hivatott jelképezni.

Montegrappa Frank Sinatra ezüst töltőtoll ára 959.600 Ft.
Jöjjön el üzletünkbe és győződjön meg ezen termékünk szépségéről személyesen is! Bővebb információért hívjon minket a +36 30/950-4149 telefonszámon vagy vegye fel velünk a kapcsolatot űrlapunk segítségével →

Képek a Montegrappa Frank Sinatra tollról