+36 30/950-4149 info@viktoria-r.hu

Montegrappa Ducale toll 80 év után a lenyűgöző Ducale név visszatért a Montegrappahoz, életet adván egy párját ritkítóan elegáns kollekciónak. A Ducale kollekciót Velence egyik szimbóluma, a híres Palazzo Ducale (Dózse-palota) ihlette.

Először az 1930-as években jelent meg a Ducale töltőtoll. A Szent Márk székesegyház mellett fekvő Dózse-palota (másnéven Doge-palota, olaszul helyesen Palazzo Ducale) az egykori Velencei Köztársaság fejének, a dózsének palotája volt.
Ma Velence egyik legismertebb műemléke és szimbóluma, mely egyben egy gótikus mestermű, a velencei kultúra és tradíció megtestesítője.
Ezeket az eszményképeket ötvözték össze a tollban, mely kifinomultságot és méltóságot áraszt. Montegrappa több mint egy évszázadon keresztül Bassano del Grappai központjában székel mindössze 80 kilométerre Velencétől. A város közelsége és építészetének kiválósága hozzáad a toll jelentőségéhez, melyet mindkét tényező nagyban inspirált.
A bőkezűen méretezett íróeszköz tökéletes egyensúlyt mutat, a Montegrappa Ducale tollat öröm kézben tartani és írni vele. A golyóstollat, rollerballt és töltőtollat tartalmazó Ducale tollakat fekete gyöngy gyantából készítették és a legjobb minőségű palládiummal vagy rose golddal vonták be, illetve a barna gyöngy gyanta tollakat rose golddal díszítették.
Mint minden Montegrappa toll cíiptetője a jellegzetes golyóban végződik, mely elősegíti a zsebből való könnyebb eltávolítást illetve beillesztést.

Montegrappa Ducale toll ára:
fekete-arany:
töltőtoll 93.900 Ft, rollerball 87.900 Ft, golyóstoll 75.900 Ft,
barna-rosegold:
töltőtoll 97.900 Ft, rollerball 91.900 Ft, golyóstoll 79.900 Ft

Jöjjön el üzletünkbe és győzödjön meg ezen termékünk szépségéről személyesen is! Bővebb információért hívjon minket a +36 30/950-4149 telefonszámon vagy vegye fel velünk a kapcsolatot űrlapunk segítségével →

Képek a Montegrappa Ducale tollakról