+36 30/950-4149 info@viktoria-r.hu

Montegrappa Chaos óra

Montegrappa és nagykövetük, Sylvester Stallone első együttműködését páratlan siker övezte. A Chaos széria üzenete határozott, kivitelezése merész és lenyűgöző a puszta jelenlétében, soha nem látott új közönségre lelt a gyűjtők körében.

2013-ban a Montegrappa Chaos széria egy új darabbal bővült, a Chaos automatikus analóg karórával, mely Észak-Olaszországban kézzel készült. A Chaos óra egy tökéletes partner a széria tollához és a mandzsettájához, amely inspirációként szolgált.

A legszembetűnőbb a foglalat maga, mely ezüst és arany választékban kapható, az óralap fekete PVD-vel van borítva. A foglalaton feltűnik a jellegzetes koponya és kígyók motívuma, mely a teljes foglalat körül folytatódik, beleértve az apró gravírozott koponyát a felhúzó koronán. A finom és részletes árnyékolásnak köszönhetően a világos részek még jobban ki lettek emelve, más kiadások esetében elérhetőek kézzel, tűzzománc festett darabok is. A foglalatot egy bőr szíj teszi teljessé, mely egy koponya motívumú kapoccsal kezdődik, ami az óralap római számaival együtt a középkori stílusra tesz utalást, a dátum ablak pedig zafírkristállyal van védve.

A kovácsolt acél ezüst, vagy 18 karátos színarany foglalaton belül egy svájci szív dobog. Montegrappa a világ legmegbízhatóbb automatikus „hajtóművét” választotta, hogy működtesse a Chaos karórát, a híres ETA 2824-et. A masszív 54×43 mm diaméterű foglalat négy csavarral van biztosítva és egy lecsavarható koronával, mely 10 ATM nyomásig vízhatlanná teszi.

A Montegrappa Chaos karórák csak limitált számban érhetők el, mindegyik darab egy hordható művészeti darab, mely a Chaos tollhoz hasonlóan a vad energiát képviseli.

Montegrappa Chaos óra ára:1.760.000 Ft.

Bővebb információért hívjon minket a +36 30/950-4149 telefonszámon vagy vegye fel velünk a kapcsolatot űrlapunk segítségével →

Képek a Montegrappa Chaos óráról