+36 30/950-4149 info@viktoria-r.hu

el_casco_allo_lampa_nyito

El Casco a legkiválóbb és legismertebb íróasztal kiegészítőket készítő cég. A Spanyolországban gyártott termékekre egyedülálló design és minőség jellemző. Mély családi gyökerek és hagyományok, megtartott folyamatos értékek és filozófia biztosítja, hogy El Casco a mai napig megtartotta a felülmúlhatatlan minőség, funkció és megbízhatóság védjegyét.

A spanyol tervezés a világ elismerését az első három darabjával vívta ki: ezek az ikonikus darabok az asztali tűzőgép, a kézi tűzőgép és az asztali hegyező.

Ma El Casco biztosítja a legkifinomultabb és legelegánsabb íróasztal kiegészítőket az egész világon.
Az aprólékos és precíziós elemek egyenként számozottak, minden egyes darabot manuálisan szerelnek össze. Kézi polírozással biztosítják a hibátlan tükrös felületeket.
A végleges színt aranyozással vagy krómozással érik el.

A rendkívül elegáns El Casco álló lámpát 23K arannyal aranyozták.
2 db max. 60 Wattos izzóval működik.
Mérete: 590-235-330 mm.

El Casco aranyozott álló lámpa ára 205.200 Ft.
Jöjjön el üzletünkbe és győződjön meg ezen termékünk szépségéről személyesen is! Bővebb információért hívjon minket a +36 30/950-4149 telefonszámon vagy vegye fel velünk a kapcsolatot űrlapunk segítségével →

Képek az El Casco álló lámpáról

Örökség

Az El Casco céget 1920-ban alapították, azzal a szándékkal, hogy revolvereket készítsenek. Megbízhatóságuknak és precizitásuknak köszönhetően az egész világon ismertté váltak.

Azonban a nagy gazdasági világválság profilváltásra kényszerítette a tulajdonosokat, így a fegyvergyártásban szerzett tapasztalatokat az íróasztal kultúra kiegészítőiben kamatoztatták. Ilyen például a tűzőgépek családja. A fegyvergyártásban használatos erőáttétek alkalmazásának köszönhetően az El Casco tűzőgépekkel könnyedén kapcsolhatók össze a papírlapok.